Kontakt
Børnebogsforfatter Gunvor Ganer Krejberg

 

Kontakt

BØRNEBOGSFORFATTER 

Gunvor Ganer Krejberg

Solbakken 39, 8240 Risskov

mobil: 26 12 84 14

info@gunvorganerkrejberg.dk

 

Find mig også gerne på:

 

Jeg er født i 1973 i Lemvig. I dag bor jeg i Risskov sammen med min mand og vores to børn. Jeg er oprindeligt cand.mag i Nordisk Sprog og Litteratur med sidefag i Kunsthistorie og har i en lang årrække undervist i Virksomhedskommunikation på Handelshøjskolen i Aarhus. I 2012 startede jeg musikskolen Den Kreative Skole Aarhus sammen med mine gode højskoleven, Mads Bloch. 

 

I dag er jeg dog først og fremmest forfatter. Men derudover er jeg formand for Aarhus Kunstråd og formand for Dansk Forfatterforenings Aarhusgruppe. 

 

Jeg holder gerne workshops og kommer ud til foredrag og oplæsninger. Hvis det er noget du vil høre mere om, skal du endelig kontakte mig. Jeg aftaler altid indhold og form med den skole eller kulturinstitution jeg skal besøge, men her nedenfor kan du finde inspiration til mulige workshops og foredrag.  

WORKSHOPS OG FORFATTERBESØG

 

Jeg afholder gerne workshops og foredrag og tilpasser dem netop den målgruppe jeg skal ud til.

Eksemplerne her nedenfor er derfor primært tænkt som inspiration. 

Workshop alfepigen Mirja

Store følelser i en lille krop

Workshop for 2.-4.klasse

 

Med udgangspunkt i bøgerne om MIRJA arbejder vi med nogle af de store følelser som afsky, vrede, overraskelse og frygt. Hvordan ser de ud? Og hvordan følelse de? Jeg læser højt fra MIRJA, vi gætter grimasser og modellerer små alfer med store følelser.

Storytelling med forfatter Gunvor Ganer Krejberg

Storytelling

Et foredrag for 4.-5., 6.-7. eller 8.-9. klasse

 

Hvordan ser den professionelle forfatters værktøjskasse ud? Jeg giver et indblik i nogle af de elementer jeg arbejder med i mine skriveprojekter og fortæller om mine sproglige kæpheste. Jeg krydrer foredraget med nyttig viden om hjerneforskning,  kreative processer og små skriveøvelser.

Skovalfernes magiske verden

Workshop for 1.-3.klasse

 

Hvordan ser der ud i alfernes verden? Jeg læser højt fra bøgerne om Mirja og vi går sammen på opdagelse i alfernes univers, mens vi selv bygger alfehuse, små legepladser eller måske et lille alfeværksted. 

Skovalfer DIY workshop

Få tekst på tanden

En skriveworkshop for 4.-5. klasse eller 6.-7. klasse

 

Hvordan bliver man kreativ på kommando? Hvad skal der til for at opbygge en troværdig karakter eller et sammenhængende univers? Jeg sammensætter en skriveworkshop med sjove øvelser, og hvor det altid er skriveglæden der vil være i fokus.

 

Skriveworkshop med forfatter Gunvor Ganer Krejberg
Workshop om døden for børn

Om døden

en workshop for 1.-2. klasse

 

 Med udgangspunkt i bogenD for Morfartaler jeg med børnene om døden og det at miste. Hvorfor har vi så mærkelige måder at tale om døden på og hvad betyder døden egentlig for livet? Jeg læser højt, snakker med børnene og sammen tager vi på en ferierejse til dødens rige og tegner vores egne postkort.

 

 

Skriveworkshop om fart med forfatter Gunvor Ganer Krejberg

Fuld fart på teksten

En skriveworkshop for 4.-5. klasse 

 

Hvordan får man fart på teksten? Vi dykker ned i den letlæste bog Audi 200 Turbo og finder ud af, hvad, der har skabt fart over feltet. Vi finder på vores egne lydord, udvælger hurtige ord og sætter fart på de små historier, som vi selvfølgelig skriver selv. 

 

 

© Copyright.  All Rights Reserved.