Forfatterbesøg

WORKSHOPS OG FORFATTERBESØG

 

Jeg afholder gerne workshops og foredrag og tilpasser dem netop den målgruppe jeg skal ud til.

Eksemplerne her nedenfor er derfor primært tænkt som inspiration. 

Workshop alfepigen Mirja

Store følelser i en lille krop

Workshop for 2.-4.klasse

 

Med udgangspunkt i bøgerne om MIRJA arbejder vi med nogle af de store følelser som afsky, vrede, overraskelse og frygt. Hvordan ser de ud? Og hvordan føles de? Jeg læser højt fra MIRJA, vi gætter grimasser og modellerer små alfer med store følelser.

Skovalfer DIY workshop

Skovalfernes magiske verden

Workshop for 1.-3.klasse

 

Hvordan ser der ud i alfernes verden? Jeg læser højt fra bøgerne om MIRJA og vi går sammen på opdagelse i alfernes univers, mens vi selv bygger alfehuse, små legepladser eller måske et lille alfeværksted. 

Workshop om døden for børn

Om døden

Workshop for 1.-2. klasse

 

Med udgangspunkt i bogen D for Morfar taler jeg med børnene om døden og det at miste. Hvorfor har vi så mærkelige måder at tale om døden på og hvad betyder døden egentlig for livet? Jeg læser højt, snakker med børnene og sammen tager vi på en ferierejse til dødens rige og tegner vores egne postkort.

 

 

Storytelling med forfatter Gunvor Ganer Krejberg

Storytelling

Et foredrag for 4.-5., 6.-7. eller 8.-9. klasse

 

Hvordan ser den professionelle forfatters værktøjskasse ud? Jeg giver et indblik i nogle af de elementer jeg arbejder med i mine skriveprojekter og fortæller om mine sproglige kæpheste. Jeg krydrer foredraget med nyttig viden om hjerneforskning,  kreative processer og små skriveøvelser.

Skriveworkshop med forfatter Gunvor Ganer Krejberg

Få tekst på tanden

En skriveworkshop for 4.-5. klasse eller 6.-7. klasse

 

Hvordan bliver man kreativ på kommando? Hvad skal der til for at opbygge en troværdig karakter eller et sammenhængende univers? Jeg sammensætter en skriveworkshop med sjove øvelser, og hvor det altid er skriveglæden der vil være i fokus.

 

Skriveworkshop om fart med forfatter Gunvor Ganer Krejberg

Fuld fart på teksten

En skriveworkshop for 4.-5. klasse 

 

Hvordan får man fart på teksten? Vi dykker ned i den letlæste bog Audi 200 Turbo og finder ud af, hvad, der har skabt fart over feltet. Vi finder på vores egne lydord, udvælger hurtige ord og sætter turbo på de små historier, som vi selvfølgelig skriver selv. 

 

 

Skriveworkshop om fart med forfatter Gunvor Ganer Krejberg

Sådan skriver du din egen podwalk

En skriveworkshop for 4.-6. klasse 

 

Hvad sker der, når den fiktive verden møder den fysiske? Vi udforsker forskellen på at skrive tekster til papir og til en stedsspecifik fortælling og tager på små inspirerende ture i omgivelserne, hvor børnene får kropslige og konkrete oplevelser af centrale danskfaglige begreber som genre, plot, narrativt drive, universopbygning med mere.


Undervejs finder børnene på deres helt egne historier, så de efterfølgende kan invitere familie og venner på en litterær vandring og jeg fortæller selvfølgelig også om mit arbejde med at skrive Sirenesang - en podwalk i hjertet af Aarhus. 

 

 

 
 
 

Skriv gerne til mig!


Fandt du noget du kunne bruge? Eller er det en helt anden type workshop du leder efter?

Kontakt mig gerne, så kan vi sammen aftale en form, en pris og et forløb

 © Copyright.  All Rights Reserved.